Home
Friendship
Engelse liefdes versjes
Teksten over vriend
Teksten over vriendin
Grappige opmerkingen over liefde
Vriendschap omscrijven
Liefde en vriendschap
Flirten via lichaamstaal
Versiertips voor mannen
Korte liefdesrijmpjes
Gedichten over liefdesverdriet
De kracht van een liefdesbrief
Welkom thuis tips
Verrassingen voor jouw geliefde
Spelletjes met jouw geliefde
Kerstgedichten voor je geliefde
Nieuwjaarswensen voor je geliefde
Liefdesgedichten voor diverse gelegenheden
Huwelijksjubileum felicitaties
Contact ons

Aangepast zoeken

 

Romantische verrassingen voor jouw geliefde

Romantiek en liefde is samen onverwachte dingen ondernemen. Want in het dagelijkse leven gaan we al genoeg gebukt onder de regelmaat van ons dagelijks bestaat. Omdat we het zo druk hebben, willen we alles op voorhand plannen. Maar verrassingen kunnen juiste heel bijzonder zijn en ons de dagelijkse dingen eventjes doen vergeten. Wil jij nu je geliefde eens verrassen. Maar vraag jij je af, hoe je zín verrassing moet voorbereiden. Hier onze tips:

  1. Je geliefde mag natuurlijk van niets weten
  2. De verrassing moet op het eerst oog saai en gewoon lijken, maar zich ontpoppen als iets heel speciaals.

    Je zegt dat bijvoorbeeld dat jullie samen naar vrienden gaan, familie, terwijl je natuurlijk iets speciaals in gedachte hebt zoals een romantische vaart op een boot, een romantisch hotel midden in de natuur

    Maar als je geliefde erg nieuwsgierig van aard is maak het juist lekker spannend en leuk . Vertel dat hij of zij een bepaalde datum vrij moet houden. Alleen het aspect al van het vrij houden van een bepaalden datum, is bijna even leuk als de verrassing zelf.
     

  3. Maak wel ruim van te voren een lijst van benodigheden en zorg ervoor dat je b.v. behalve een sexy nachtgewaad ook tandeborstels en tandpasta hebt :)

Huwelijksverjaardag

Vraag je liefste rond jullie huwelijksdag een aantal dagen vrij te nemen en boek een verrassingsreis. Dit kan een steden trip, een weekendje weg naar een hotel of een reis naar een warm land zijn. Je liefste komt het pas te weten waar jullie naar toegaan op de luchthaven.

Maak er jaarlijkse een gewoonten van. Natuurlijk is het wel handig om zelf van te voren de koffers te pakken. Want hij of zij weet natuurlijk niet waar jullie heen gaan, wordt het een warm land of een stedentrip?

En uiteraard is jouw doel om jouw geliefde blij te maken, dus bij het maken van de keuze komt jouw kennis over jouw geliefde handig te pas