Home
Friendship
Engelse liefdes versjes
Teksten over vriend
Teksten over vriendin
Grappige opmerkingen over liefde
Vriendschap omscrijven
Liefde en vriendschap
Flirten via lichaamstaal
Versiertips voor mannen
Korte liefdesrijmpjes
Gedichten over liefdesverdriet
De kracht van een liefdesbrief
Welkom thuis tips
Verrassingen voor jouw geliefde
Spelletjes met jouw geliefde
Kerstgedichten voor je geliefde
Nieuwjaarswensen voor je geliefde
Liefdesgedichten voor diverse gelegenheden
Huwelijksjubileum felicitaties
Contact ons

Aangepast zoeken

 

  • Tips voor mannen om vrouwen te versieren

De ene vrouw is de andere niet en er is dus niet zoiets als een Gouden Regel voor flirten en versieren. Er zijn wel enkele nuttige tips en goede adviezen te geven waarmee een man zijn kansen bij het andere geslacht aanzienlijk kan verbeteren. Het gaat dan niet om een snedige openingszin of een cool optreden. Vrouwen hebben de mannen voor het uitkiezen. Vooral de aantrekkelijke vrouwen worden achtervolgd door sms-jes, plezierige en minder plezierige attenties en staan voortdurend in het centrum van de mannenbelangstelling. Zo kunnen vrouwen wachten en al dan niet toeslaan. Wat kun je als man doen om uitverkoren te worden? Je verdiepen in flirttechnieken.

Iemand versieren is leuk, spannend en opwindend. Veel mensen weten niet goed hoe ze moeten beginnen.

  1. Zorg goed voor jezelf en vrouwen versieren jou. Vergeet niet dat een vrouw pas een relatie met je overweegt, als ze zich aangetrokken voelt tot je. Als man aantrekkelijk zijn heeft alles te maken met verzorgt uitzien en de manier waarop je jezelf presenteert bij een vrouw. Iedereen wil graag aantrekkelijk zijn. Het verhoogt je zelfvertrouwen en genereert positieve reacties van je omgeving, waardoor je succesvoller bent in relaties en in je carriere. Een vrouw versier je dan ook niet met een dikke portemonnee, maar met persoonlijkheid en karakter.
  2. Leer de flirt signalen van vrouwen via lichaamstaal
    Vrouwen zenden vaak onbewust allerlei signalen uit met hun lichaam. Maar ze kunnen dit natuurlijk ook bewust doen als ze een man willen laten merken dat ze hem leuk vinden.
    Als je als man wilt weten of een vrouw zich tot je aangetrokken voelt, moet je hier oog voor krijgen.
  3. Bedenk enkele goeie openingszinnen. Het eerste contact is vaak het grote struikelblok. Elke situatie is weer anders en met het afgezaagde 'Ken ik jou niet ergens van?' hoef je tegenwoordig niet meer aan te komen. Er bestaan de nodige boeken over aanspreken en versieren met bijzondere aandacht voor de beste openingszinnen want een goed begin is het halve werk!